Αρχική Διάφορα AnestasiA Vodka από τον Karim Rashid.

AnestasiA Vodka από τον Karim Rashid.

by Andreas Rekopoulos
AnestasiA Vodka by Karim Rashid

Η AnestasiA Vodka είναι μια premium βότκα που ξεχωρίζει για το καταπληκτικό σφηνοειδές μπουκάλι της, σχεδιασμένο από τον guru του σύγχρονου design, Karim Rashid.

Φτιάχνεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ από οργανικό καλαμπόκι και με την χρήση νερού από ορεινές πηγές. Είναι 5απλής απόσταξης και το φιλτράρισμα της γίνεται με φίλτρο που περιέχει ενεργό άνθρακα σε συνδυασμό με ηφαιστιογενή πετρώματα. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της είναι το πρώτο αλκοολούχο ποτό στον κόσμο που κυριολεκτικά «θα γαργαλήσει» τον ουρανίσκο σας.

Το εκπληκτικό μπουκάλι της AnestasiA Vodka φτιάχνεται στην Ιταλία από την Bruni Glass και εύκολα ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο. Η γεωμετρική φόρμα του θυμίζει ορυκτούς κρυστάλλους και αποπνέει μια «καθαρότητα» που ταιριάζει απόλυτα σε μια premium βότκα 5απλής απόσταξης. Η AnestasiA Vodka  διαθέτει μια από τις καλύτερες συσκευασίες που έχουμε δει, εάν και η γεύση της είναι αντίστοιχη σίγουρα θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά σε ένα τόσο premium και εξευγενισμένο προϊόν ο σεβασμός προς το περιβάλλον πρέπει απαραιτήτως να αποτελεί κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού. Έτσι το γυαλί που χρησιμοποιείται για το εντυπωσιακό μπουκάλι του Karim Rashid προέρχεται σε ποσοστό 40% από ανακύκλωση γυαλιού. Παράλληλα η εξωτερική συσκευασία φτιάχνεται από εύκολα ανακυκλώσιμο χαρτόνι προερχόμενο κατά 70% από ανακύκλωση.

Η AnestasiA Vodka παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του καλοκαιριού σε ένα εντυπωσιακό event στην Νέα Υόρκη και η ενδεικτική της τιμή είναι $38. Αναμένουμε σύντομα να την δούμε και στην Ευρώπη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.