Αρχική Τεχνολογία Ανακυκλωμένα Skateboards γίνονται θήκη για iPhone.

Ανακυκλωμένα Skateboards γίνονται θήκη για iPhone.

by Andreas Rekopoulos
Skate Case wooden iPhone Case

Η Skate Case είναι μία πρωτότυπη θήκη για iPhone 5 η οποία κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, από την αμερικάνικη εταιρεία Grove. Το πιο εντυπωσιακό όμως χαρακτηριστικό της είναι ότι αποτελείται από ανακυκλωμένα κομμάτια από σανίδες του skateboard.

Για κάθε μία θήκη για iPhone, οι τεχνίτες χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά που περισσεύουν κατά την κατασκευή των skateboards από μεγάλες βιομηχανίες. Η Grove σε συνεργασία με την MapleXO, μία εταιρεία που δημιουργεί κοσμήματα από παλιά skateboards, σώζει αυτά τα υλικά προτείνοντας έναν πολύ δημιουργικό και οικολογικό τρόπο παραγωγής.

Στην ουσία, παίρνουν λεπτές λωρίδες ξύλου και laminate και τα ενώνουν σε  ένα ενιαίο σύνολο. Εν συνεχεία τρίβουν τα υλικά αυτά με έλαια εσπεριδοειδών (citrus oil) για να αναδειχθεί το μοναδικό χρώμα του ξύλου.  Χειροποίητα είναι και τα μικρά ανοίγματα, τα κουμπιά και κάθε παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτή η επεξεργασία στη διαδικασία κατασκευής της, κάνει κάθε θήκη για iPhone Skate Case μοναδική.

Η θήκη για iPhone Skate Case αποτελείται από δύο κομμάτια, που εφαρμόζουν και κλείνουν γύρω από το κινητό σας. Διαθέτει ανοίγματα 3,5 χιλιοστών για το βύσμα των ακουστικών και το καλώδιο φόρτισης, καθώς επίσης και ξύλινο κουμπί για το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα της συσκευής στην επάνω πλευρά. Πέρα από τις αναμφισβήτητες οικολογικές και αισθητικές της  ποιότητες η θήκη αυτή παρέχει και ασφάλεια στην συσκευή σας,  χάρη στα σκληρά και ανθεκτικά υλικά της, όπως και χάριν στην επιμελημένη τους επεξεργασία.

Η Grove είναι μία εταιρεία που εδρεύει στο Πόρτλαντ, και ειδικεύεται στην κατασκευή θηκών και άλλων αξεσουάρ για iPhones, iPads. Το πιο αναγνωρίσιμο προϊόν της εταιρείας είναι η Skate Case.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.