Αρχική Σπίτι & Design Αξεσουάρ σερβιρίσματος του Aldo Bakker.

Αξεσουάρ σερβιρίσματος του Aldo Bakker.

by Andreas Rekopoulos
Aldo Bakker Tableware

Ο βασισμένος στο Άμστερνταμ Aldo Bakker έχει σχεδιάσει μια από τις πλέον πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες σειρές αξεσουάρ σερβιρίσματος.

Η σειρά αποτελείται από αλατιέρα, κανάτα νερού και δοχεία για γάλα, λάδι και ξύδι. Η φόρμα των αντικείμενων είναι καθαρά οργανική και περιέχει ένα πρωτόγονο στοιχείο που κάνει τα δημιουργήματα του Bakker να μοιάζουν σαν να προέρχονται από έναν πολιτισμό μιας άλλης εποχής ή ενός άλλου κόσμου.

Η τεχνοτροπία κατασκευής των δημιουργημάτων του Aldo Bakker είναι εξαιρετικά καμπυλοειδής, χωρίς καθόλου γωνίες, δημιουργώντας έτσι σιλουέτες που ευχαριστούν το μάτι και μοιάζουν με μικρά σουρεαλιστικά γλυπτά. Βέβαια δεν είναι εύκολο να κρίνει κάποιος από μια φωτογραφία εάν αυτά τα τόσο ιδιόμορφα σχήματα είναι και εργονομικά, αλλά σίγουρα παραμένουν εξαιρετικά ελκυστικά και μοναδικά.

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει το στούντιο Frans Ottink και κατασκευάζονται από πορσελάνη, ενώ η αλατιέρα και το δοχείο γάλατος είναι διαθέσιμα και σε ασημένια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.