Αρχική Τεχνολογία Ακουστικά Sennheiser OMX 980 από την BMW DesignworksUSA.

Ακουστικά Sennheiser OMX 980 από την BMW DesignworksUSA.

by Andreas Rekopoulos
Sennheiser OMX 980 High Fidelity In-Ear Headphones

Τα ακουστικά OMX 980 είναι το κορυφαίο High Fidelity μοντέλο σε ακουστικά ψείρες της Γερμανικής Sennheiser και εκτός από βαθύ καθαρό ήχο έχουν και εξαιρετικό design δια χειρός της BMW DesignworksUSA.

Τα Sennheiser OMX 980 απευθύνονται σε αυτό που θέλουν μικρά φορητά ακουστικά με τον καλύτερο δυνατό ήχο και προχωρημένη αισθητική. Η σχεδιαστική ομάδα της BMW για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζει καθώς δημιούργησε ένα σύνολο που δείχνει τεχνολογικά προηγμένο ποιοτικό και ταυτόχρονα κλασσικό. Ο βασικός σκελετός τύπου Y είναι εργονομικός και συμπληρώνεται από ένα ρυθμιζόμενο «γάντζο» που συγκρατεί το ακουστικό στην θέση του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ένα μεγάλο σχεδιαστικό πλεονέκτημα αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα Sennheiser OMX 980 σε αθλητικές δραστηριότητες. Το γυαλισμένο μέταλλο σε συνδυασμό με τις προσεγμένες λεπτομέρειες προδίδουν με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.

Η μεταλλική κατασκευή δίνει στα Sennheiser OMX 980 έναν αέρα ποιότητας που τα διαχωρίζει σαφώς από τα συνηθισμένα πλαστικά ακουστικά, ενώ την άψογη εικόνα συμπληρώνει το κομψό βύσμα 3,5mm τον καλοφτιαγμένο ενσωματωμένο στο καλώδιο διακόπτης, που ρυθμίζει την ένταση του ήχου από τα ακουστικά. Η ηχηττική τους απόδοση είναι φυσικά κορυφαία και για αυτό φροντίζουν τα εξελιγμένα ηχεία της Sennheiser με μαγνήτες νεοδυμίου Σύμφωνα με την Sennheiser τα OMX 980 διαθέτουν ποιότητα και ακαθορότητα ήχου επιπέδου επαγγελματικών ακουστικών στούντιο.

Τα ακουστικά ψείρες Sennheiser OMX 980 είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με iPod, iPhone, και συμβατά με οποιοδήποτε MP3 player καθώς και άλλες πηγές ήχου με βύσμα 3,5mm.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.