Αρχική Τεχνολογία Ακουστικά Micro Gem από την IDEA Design.

Ακουστικά Micro Gem από την IDEA Design.

by Andreas Rekopoulos
Micro Gem Headphones by IDEA Design

Τα ακουστικά Micro Gem από την Ιαπωνική εταιρία IDEA Design διακρίνονται τόσο για την κομψή τους σχεδίαση, όσο και για την άνετη εφαρμογή τους.

Αυτά τα μικροσκοπικά και σφαιρικά ακουστικά θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ και θα συμπληρώσουν το στυλ σας. Χάριν στην ελαφριά τους κατασκευή και το σχήμα τους, τα Micro Gem παραμένουν στο εξωτερικό μέρος τους αυτιού χωρίς να το ερεθίζουν και να επηρεάζουν την ικανότητα ακοής. Επίσης, εφαρμόζουν άψογα και σας αφήνουν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όταν είστε σε κίνηση, όταν έχετε βγει για τρέξιμο, ακόμη και όταν ασκείστε στο γυμναστήριο.

Ζυγίζουν μόλις 17.5 γραμμάρια και η διάμετρος της κάθε σφαίρας είναι μισή ίντσα (1.27 εκατοστά), ενώ παράγονται σε τρία χρώματα: ροζ, πορτοκαλί και ασημί. Θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ από το πρωί ως το βράδυ, για την βόλτα ή και το γυμναστήριο.

Η IDEA Design είναι μία Ιαπωνική εταιρία που ενθαρρύνει τους νέους σχεδιαστές να βρουν με τις δημιουργίες τους τις καλύτερες λειτουργικές λύσειςκαι να εμπιστευτούν το ένστικτό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.