Αρχική Διάφορα Αυτοσχέδια τσάντα ποδηλάτου Reel από τον Yeong Keun Jeong.

Αυτοσχέδια τσάντα ποδηλάτου Reel από τον Yeong Keun Jeong.

by Andreas Rekopoulos
Reel Bike Storage System by Yeong Keun Jeong

Ο Κορεάτης σχεδιαστής Yeong Keun Jeong (σε συνεργασία με τον Aareum Jeong) έφτιαξε αυτοσχέδια τσάντα ποδηλάτου με μεγάλη χωρητικότητα, ευελιξία, μικρό βάρος και ξεχωριστό στυλ.

Η ιδέα είναι εξαιρετικά απλή και ταυτόχρονα ευρηματικά χρηστική. Η τσάντα ποδηλάτου Reel σχηματίζεται από μια ελαστική πλακέ ταινία πλεγμένη ανάμεσα στις δοκούς που αποτελούν τον σκελετό του ποδηλάτου. Για να σταθεροποιηθεί η κατασκευή τοποθετούνται στον σκελετό μικρά αυτοκόλλητα σιλικόνης, που χρησιμεύουν σαν γαντζάκια ώστε να κρατιέται η ταινία στην θέση της. Κατόπιν η ταινία τυλίγεται στον σκελετό δημιουργώντας ένα δίχτυ.

Το δίχτυ μπορεί εύκολα να συγκρατήσει μεγάλα αντικείμενα  με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα είναι εντελώς αεροδυναμικό και δεν προσθέτει σχεδόν καθόλου βάρος στο ποδήλατο.

Καθένας θα μπορούσε να εφαρμόσει το σχέδιο του Yeong Keun Jeong εύκολα και να φτιάξει για το δικό του ποδήλατο μια αυτοσχέδια τσάντα ποδηλάτου. Τέλος επιλέγοντας το χρώμα και την πυκνότητα της πλέξης μπορεί να δημιουργήσει και το δικό του προσωπικό σχέδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.