Αρχική Μόδα & Ένδυση Adidas Y-3 Fall Winter 2011 X Anniversary Collection.

Adidas Y-3 Fall Winter 2011 X Anniversary Collection.

by Andreas Rekopoulos

Ο Yohji Yamamoto και η adidas γιορτάζουν τα 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας τους και παρουσιάζουν την συλλεκτική συλλογή X Collection για την σαιζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2011-12.

Η σειρά Y-3 που σχεδιάζει ο Yamamoto για την γνωστή γερμανική εταιρία adidas είναι μια από πιο επιτυχημένες συνεργασίες διάσημων brands στον χώρο της μόδας. Όλα ξεκίνησαν το 2001 ως ένα πείραμα που σκοπό είχε να συνδυάσει το DNA ενός σχεδιαστή υψηλής ραπτικής με αυτό μιας μάρκας streetwear και αθλητικών ειδών. Το πείραμα κρίθηκε άκρως επιτυχημένο και τα μοναδικά προϊόντα της σειράς Y-3 έχουν πλέον 10ετή παρουσία στις πασαρέλες, αλλά και στις ντουλάπες όλων των fashionistas με σπορ αισθητική.

Η συλλογή X Collection περιλαμβάνει 7 παπούτσια, ένα t-shirt, ένα jacket και μια τσάντα ώμου. Όλα τα κομμάτια της σειράς είναι διακοσμημένα με το χαρακτηριστικό X και πολλά από αυτά φέρουν στοιχεία που παραπέμπουν σε διαχρονικά μοντέλα της adidas. Για παράδειγμα το μοντέλο Yohji Smith έχει στοιχεία από το γνωστό Stan Smith, το Yohji Star έχει στοιχεία από το adidas superstar, ενώ το YY X Bounce χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τα γνωστά adidas bounce. Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα, μπορείτε να τα δείτε ένα προς ένα στην συνέχεια του άρθρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.