Αρχική Τεχνολογία Αδιάβροχα Ασύρματα Ακουστικά Pump HD από την Blueant.

Αδιάβροχα Ασύρματα Ακουστικά Pump HD από την Blueant.

by Anna Karataglidou
Pump HD Bluetooth Sportsbuds Blueant

Τα αδιάβροχα ασύρματα ακουστικά Pump HD της Blueant χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για να σας χαρίσουν ήχο εξαιρετικής ποιότητας υπό τις πιο …υγρές συνθήκες. Με σχεδιασμό που ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές, στρατιωτικές προδιαγραφές και βαθμό αδιαβροχοποίησης IP67 , είναι μία πολύ καλή πρόταση για όσους αθλούνται με μουσική, η θέλουν μουσική συντροφιά σε δύσκολες συνθήκες.

Η τεχνολογία μας έχει δείξει ότι τα καλώδια είναι πλέον ξεπερασμένα. Ειδικά σε αθλητικές δραστηριότητες όπου απαιτείται συγκέντρωση σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως ο ρυθμός, η αναπνοή και ίσως η ηρεμία του μυαλού, το τελευταίο πράγμα που θέλει κανείς είναι να παλεύει με το καλώδιο του ακουστικού του. Οι απαιτήσεις αυξάνονται όταν στην αθλητική δραστηριότητα προστίθενται και παράγοντες όπως το νερό, ο ιδρώτας και η βροχή. Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τρέξιμο, προπόνηση και ποδηλασία.

Τα ασύρματα ακουστικά Pump HD της Blueant μπορούν να βυθιστούν για μέχρι και 30 συνεχόμενα λεπτά σε νερό βάθους έως 3 μέτρα. Φυσικά, το σήμα Bluetooth χάνει την ποιότητα τους διαπερνόντας το νερό και δεν είναι και ότι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσει κάποιος στην κολύμβηση, αλλά πήρατε μια ιδέα στο τι μπορούν να αντέξουν. Ποτάμια ιδρώτα, βροχή και ξέπλυμα κάτω από τη βρύση πριν από κάθε χρήση.

Η μπαταρία τους κρατάει μέχρι 8 ώρες συνεχόμενης χρήσης και φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τηλεφωνικές κλήσεις. Ο σχεδιασμός των ασύρματων ακουστικών λαμβάνει υπόψη την άνεση και την ελαφρότητα που απαιτεί κανείς την ώρα που αθλείται καταφέρνοντας να επιτύχει μίνιμαλ αισθητική με high-tech στοιχεία! Είναι διαθέσιμα σε τρεις δυναμικούς χρωματικούς συνδυασμούς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.