Αρχική Σπίτι & Design Πώμα για μπουκάλι κρασιού A Date With Wine.

Πώμα για μπουκάλι κρασιού A Date With Wine.

by Andreas Rekopoulos
A Date With Wine

Ο βασισμένος στην Νέα Υόρκη σχεδιαστής George Lee συνεχίζει να βγάζει ενδιαφέροντα και πρακτικά αντικείμενα. Για όσους από εσάς πίνετε συχνά κρασί το πώμα μπουκαλιού A Date With Wine είναι μια απλή και με στυλ λύση σε ένα σύνηθες πρόβλημα.

Είναι βασικά ένα πώμα μπουκαλιού, το οποίο έχει τρεις μεταλλικές ροδέλες που ρυθμίζονται ώστε να δείχνουν την ημερομηνία που ανοίχτηκε το μπουκάλι. Έτσι όταν ανοίξετε ένα μπουκάλι και δεν το τελειώσετε την ίδια ημέρα, μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε πότε ανοίχτηκε και εάν το κρασί πίνεται ακόμη.

Ένα έξυπνο Gadget για τους φίλους του κρασιού που έχει πρωτότυπο design το οποίο συνδυάζεται με ένα πρακτικό πλεονέκτημα.

Όμως εκτός από την χρηστική του ιδιότητα το A Date With Wine έχει και ενδιαφέρον σχεδιασμό.Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι προδιαγραφών επαφής με φαγητό και έχει ένα “Industrial Look” που το κάνει να ξεχωρίζει λόγω της πολυπλοκότητας του. Παράλληλα έχει επειδή μοιάζει με έναν “περίτεχνο μηχανισμό”, όταν τοποθετηθεί σε ένα μπουκάλι κάνει τόσο έντονη αντίστιξη με την απλή μορφή του μπουκαλιού που δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα εικαστική άποψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.