Αρχική Τεχνολογία Poco η μικρότερη 3D κάμερα στον κόσμο.

Poco η μικρότερη 3D κάμερα στον κόσμο.

by Andreas Rekopoulos
Poco 3D Camera

Η Poco του Iain Sinclair είναι η μικρότερη HD κάμερα που κυκλοφορεί, μαγνητοσκοπεί βίντεο full 1080P, ενώ έχει την δυνατότητα να τραβάει σε 3D με διπλό φακό.

Εκτός από βιντεοκάμερα, η Poco είναι επίσης φωτογραφική μηχανή με 5 megapixel ανάλυση, MP3 player και Video Player. Έχει βύσμα 3.5 για σύνδεση ήχου με οποιαδήποτε συσκευή και βύσμα HDMI που στέλνει σήμα με ανάλυση έως 1080P σε τηλεοράσεις ή άλλες οθόνες. Η φόρτιση γίνεται μέσω micro USB το οποίο είναι USB 3.0 ώστε να μεταφέρονται γρήγορα τα HD αρχεία εικόνας σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

Πέρα όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά η Poco εντυπωσιάζει με το μικρό της μέγεθος, που είναι ανάλογο μιας χοντρής πιστωτικής κάρτας και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το εξωτερικό κέλυφος της κάμερας είναι ατσάλινο και ο εσωτερικός σκελετός είναι από μαγνήσιο, έτσι το βάρος διατηρείται μόλις στα 65 γραμμάρια και οι συνολικές διαστάσεις 8.5cm Χ 5.5cm X 0.5cm, δηλαδή πάχος μόλις μισό εκατοστό!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες τεχνικές παραμέτρους, η κάμερα έχει 8GB ενσωματωμένη μνήμη Flash, οθόνη 2.2 ιντσών η οποία είναι touchscreen και δύο λυχνίες Led που παρέχουν φωτισμό για νυχτερινές λήψεις. Η διάθεση της αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.