Αρχική Σπίτι & Design Τροχήλατη συρταριέρα 360° Container της Magis.

Τροχήλατη συρταριέρα 360° Container της Magis.

by Andreas Rekopoulos

Το 360°container της Magis επαναπροσδιορίζει την κλασσική τροχήλατη συρταριέρα σε ένα μοντέρνο έπιπλο που συμβαδίζει χρηστικά και σχεδιαστικά με την σύγχρονη εποχή.

Σχεδιασμένο από τον πρωτοπόρο Konstantin Grcic το 360°container είναι ένα τροχήλατο έπιπλο αποθήκευσης που προσφέρει τεράστια ευελιξία τοποθέτησης, καθώς ταιριάζει σε κάθε χώρο, γραφείο, μπάνιο ή ακόμη και σαλόνι. Ο σχεδιασμός του είναι κομψός αλλά ταυτόχρονα πρακτικός. Τα συρτάρια του επίπλου στηρίζονται σε έναν μεταλλικό σωλήνα και αντί να ανοίγουν προς τα εμπρός ως συνήθως, ανοίγουν κυκλικά σε 360° μοίρες (εξ ου και το όνομα) έτσι μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε όλα τα συρτάρια ταυτόχρονα, κάτι αδύνατο για μια απλή συρταριέρα.

Η επιλογή στήριξης σε ρόδες επιτρέπει εύκολη μετακίνηση, ενώ τα συρτάρια έχουν ιδιαίτερα μεγάλο βάθος και λόγω του σχεδιασμού πολύ μεγάλη χωρητικότητα. Αυτό συμβαίνει διότι αντίθετα με μια κλασσική συρτατριέρα το 360°container δεν έχει κάποιο ξεχωριστό πλαίσιο όπου κουμπώνουν τα συρτάρια, απλά το τοίχωμα των συρταριών είναι ταυτόχρονα και το εξωτερικό του επίπλου. Διατίθεται σε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς και σε δύο μεγέθη, ένα μικρό με 5 συρτάρια και ένα μεγάλο με 10 συρτάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.