Συμμετοχή

Στο Design Is This πιστεύουμε στην επικοινωνία καθώς και στην βελτίωση του website μέσω συμμετοχής ανθρώπων με δημιουργικές τάσεις και ενδιαφέρον για το καλό design.

Εάν είστε ο δημιουργός ενός πρωτότυπου αντικειμένου, αν εντοπίσατε κάτι που σας άρεσε τόσο πολύ ώστε πιστεύετε πως αξίζει να προβληθεί ή εάν έχετε πάθος με το design και επιθυμείτε να αρθρογραφήσετε στο Design Is This θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

Στείλτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τουλάχιστον δύο φωτογραφίες του αντικειμένου, έργου τέχνης ή χώρου που σας κίνησε το ενδιαφέρον μαζί με ένα μικρό κείμενο που να τεκμηριώνει την εικαστική, χρηστική ή άλλη αξία του. Εάν το «άρθρο» ταιριάζει με την ύλη μας θα το αναρτήσουμε αναφέροντας τον αποστολέα ως πηγή της πληροφορίας.

Η συμμετοχή τέτοιου τύπου είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η καταχώρηση θα γίνει αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Εάν το κείμενο σας αφορά δουλειά τρίτων μην αμελήσετε να γίνει αναφορά στον δημιουργό και να τοποθετηθεί σύνδεσμος (link) προς την σελίδα του, όπου αυτό είναι εφικτό.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας όσον αφορά την επιλογή ανάρτησης κειμένων από αναγνώστες, καθώς οι δυνατότητες ανανέωσης της σελίδας είναι περιορισμένες, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα ένα καλό κείμενο να μην αναρτηθεί λόγο ασυμβατότητας με την υπάρχουσα ύλη.

Ευχαριστούμε.