Αρχική Μόδα & Ένδυση Μοντέρνα ζωγραφική σώματος από την Janine Rewell.

Μοντέρνα ζωγραφική σώματος από την Janine Rewell.

by Andreas Rekopoulos
Body Painting Janine Rewell Minna Parikka

Η Janine Rewell παρουσιάζει μια εξαιρετική σειρά φωτογραφιών με γεωμετρική πολύχρωμη ζωγραφική σώματος, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας της συλλογής γυναικείων παπουτσιών Minna Parikka.

Η ζωγραφική σώματος είναι μια πολύ ιδιαίτερη μορφή τέχνης, αρχαία σε ηλικία και εφαρμογή, αλλά εξαιρετικά δύσκολο εκτελεστεί καλόγουστα και να παραμείνει επίκαιρη. Όμως η Φιλανδή καλλιτέχνης Janine Rewell φαίνεται να βρίσκει τις κατάλληλες ισορροπίες παρουσιάζοντας μια δουλειά, κομψή, μοντέρνα και ισορροπημένη.

Αφορμή του εγχειρήματος ήταν η διαφημιστική καμπάνια για την σχεδιάστριας μόδας Minna Parikka και συγκεκριμένα η αναζήτηση για έναν δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο ώστε να προβληθεί η νέα πολύχρωμη ανοιξιάτικη συλλογή παπουτσιών της.

Ο τίτλος του project ήταν «Σκανδιναβική Άνοιξη» εξ ου και τα εύθυμα έντονα χρώματα, που διατηρούν όμως μια δομημένη γεωμετρική συνοχή. Σαν την άνοιξη στην Σκανδιναβία, διαχυτική, αλλά με μέτρο. Η καλλιτέχνης χρησιμοποίησε γεωμετρικά μοτίβα εμπνευσμένα από το στυλ των παπουτσιών της Minna Parikka εκφράζοντας έτσι το ιδιαίτερο στυλ των παπουτσιών μέσα από τον χρωματισμό του ανθρώπινου σώματος.

Η παρουσίαση των ζωγραφισμένων μοντέλων ολοκληρώνεται με ιδανικό φόντο τα όμορφα υφάσματα που συμπληρώνουν την ομοιογένεια της εικόνας. Έτσι προκύπτει ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα τραβάει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει τον θεατή με την πρώτη ματιά.

Το όμορφο φωτογραφικό υλικό της καμπάνιας συνοδεύεται και από το αντίστοιχο δημιουργικό βίντεο σκηνοθετημένο από τον Rasmus Wilén.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.