Αρχική Σπίτι & Design Βοηθητικό τραπεζάκι Sparkle Palace του John Foster.

Βοηθητικό τραπεζάκι Sparkle Palace του John Foster.

by Andreas Rekopoulos
Sparkle Palace Cocktail Table by John Foster

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης John Foster παρουσιάζει ένα βοηθητικό τραπεζάκι διαφορετικό από τα άλλα, ένα κρυστάλλινο έργο τέχνης που πλημυρίζει με φως και χρώμα οποιονδήποτε χώρο.

Το Sparkle Palace μπορεί χρηστικά να εξυπηρετεί ως ένα βοηθητικό τραπεζάκι όμως στην ουσία είναι ένα μοναδικής αισθητικής γλυπτό. Δύο γυάλινες τάβλες αναρτώνται στον αέρα με την χρήση μιας σειράς από πυραμιδοειδή γυάλινα πολύγωνα. Χρησιμοποιώντας ποικίλα χρώματα γυλιού, καθώς και αρκετά ιριδίζοντα κομμάτια γυαλιού ο καλλιτέχνης πετυχαίνει αυτό το εντυπωσιακό Sparkle Effect.

Μόλις το τραπέζι φωτιστεί εκατοντάδες μικρά ουράνια τόξα, λάμψεις και αντανακλάσεις πλημυρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο. Μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός που θα κάνουν ακόμη και τον πιο μουντό χώρο ζωντανό και πολύχρωμο.

«Θέλω τα αντικείμενα που σχεδιάζω να επηρεάζουν τα καθημερινά μας βιώματα. Αγκαλιάζω τον πειραματισμό, πιστεύω στην πειραματική τέχνη και που αρέσει πολύ να δοκιμάζω διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, τεχνοτροπιών, χρωμάτων και συνθέσεων όταν δημιουργώ» δηλώνει ο καλλιτέχνης.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε ότι ο John σίγουρα επιτυγχάνει τον στόχο του, καθώς το βοηθητικό τραπεζάκι Sparkle Palace δεν μοιάζει με τίποτα που άλλο από ότι έχουμε δει στο παρελθόν και πραγματικά λάμπει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.