Αρχική Σπίτι & Design LED φωτιστικό γραφείου Trapeze από τον Peter Stathis και την JOBY.

LED φωτιστικό γραφείου Trapeze από τον Peter Stathis και την JOBY.

by Andreas Rekopoulos

Το Trapeze είναι ένα άκρως φουτουριστικό LED φωτιστικό γραφείου που σχεδιάστηκε από τον Peter Stathis και αναμένεται να βγει σε παραγωγή από την JOBY.

Η αισθητική του Trapeze είναι μοντέρνα και πρωτότυπη, επίσης μεγάλο βάρος έχει δοθεί στο χρηστικό κομμάτι και την τεχνική υλοποίηση. Η πηγή του φωτός είναι 102 δίοδοι LED με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτός, μόλις 8 Watt κατανάλωση ρεύματος και περίπου 40.000 ώρες διάρκεια ζωής. Ο “φωτεινός δίσκος” που καλύπτει την συστοιχία των LED λειτουργεί ως πρίσμα  και ως φίλτρο, βοηθώντας στην ομοιόμορφη κατανομή και στην κατάλληλη απόχρωση του φωτός.

Το αποτέλεσμα είναι μια ομοιόμορφη, ζεστή και ευρεία δέσμη φωτός, ιδανική για διάβασμα.

Μια άλλη τεχνική πρωτοπορία του Trapeze είναι οι βραχίονες του φωτιστικού, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί σφαιρικοί σύνδεσμοι. Οι σύνδεσμοι αυτού του τύπου έχουν δυνατότητα κίνησης σχεδόν προς όλες τις κατευθύνσεις, επιτρέποντας έτσι στο φωτιστικό να πάρει πολλά διαφορετικά σχήματα και να κατευθύνει των φωτισμό προς οποιαδήποτε γωνία. Το Trapeze LED table light αναμένεται να βγει σύντομα σε παραγωγή σε δύο εκδόσεις, ένα μικρό με 2 βραχίονες και 2 συνδέσμους και ένα μεγαλύτερο με 3 βραχίονες και 3 συνδέσμους, ενδεικτικές τιμές $300 και $350 αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.