Αρχική Σπίτι & Design Τιρμπουσόν Corker του Sebastian Bergne για την Eno.

Τιρμπουσόν Corker του Sebastian Bergne για την Eno.

by Andreas Rekopoulos
sebastian bergne corker

Το Corker σχεδιάστηκε από τον Sebastian Bergne για την Γαλλική εταιρία Eno και είναι ένα κομψό τιρμπουσόν που εξελίσσετε ανάλογα με τα κρασιά που καταναλώνετε.

Είναι φτιαγμένο από νικελωμένο μπρούτζο και έχει τρία “σπιράλ” αντί για ένα που έχουν τα συνηθισμένα ανοιχτήρια. Προτού το χρησιμοποιήσετε είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον σχεδιασμό με δύο δικούς σας φελλούς, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την λαβή του ιδιαίτερου αυτού τιρμπουσόν.

Το ανοιχτήρι φελλού Corker είναι απλό και όμως ανατρεπτικό, ενώ η εμφάνιση του μεταλλάσσεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Έτσι κάθε άνοιγμα νέου μπουκαλιού κρασιού θα συνοδεύεται και από μια διακριτική αναφορά στο προηγούμενο.

Όπως οι περισσότερες δουλειές του Sebastian Bergne το τιρμπουσόν Corker είναι χαρακτηριστικό, έξυπνο και μόλις το δει κάποιος άμεσα θέλει να το δοκιμάσει. Μην ξεχάσετε μόνο να προσθέσετε τους φελλούς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.