Αρχική Διάφορα Sort of Coal εναλλακτικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης από άνθρακα.

Sort of Coal εναλλακτικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης από άνθρακα.

by Andreas Rekopoulos
White charcoal products by Sort of Coal

Η Sort of Coal είναι μία εταιρία από τη Δανία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων φτιαγμένων από άνθρακα και προτείνει μια ενδιαφέρουσα σειρά από προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του άνθρακα και η φυσική τεχνική επεξεργασίας του, είναι γνωστές εδώ και αιώνες στην Ιαπωνία. Το φυσικά επεξεργασμένο ξύλο και η μετατροπή του σε ενεργό άνθρακα έχει την ιδιότητα να καθαρίζει το νερό, τον αέρα ακόμη και το σώμα μας.

Καθημερινά καταναλώνουμε νερό βρύσης γεμάτο χλώριο και άλλα βλαβερά συστατικά, ενώ ο αέρας που αναπνέουμε είναι γεμάτος ρύπους. Τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε είναι συχνά παράγωγα χημικών επιβλαβών για το δέρμα ουσιών. Η Sort of Coal προτείνει έναν υγιεινό τρόπο να ελαχιστοποιήσουμε όλους αυτούς τους καθημερινούς κινδύνους και να κάνουμε τη ζωή μας πιο απλή, καθαρή και όμορφη με φυσικό τρόπο.

Ο ενεργός άνθρακας τύπου Binchotan μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φίλτρο που καθαρίζει το νερό, τον αέρα, το δέρμα μας και ως φυσικό υλικό αποτοξίνωσης. Εκσυγχρονίζοντας λοιπόν την τεχνογνωσία των περασμένων αιώνων και εκμεταλλευόμενοι την πλούσια παράδοση της Ιαπωνίας, η Sort of Coal δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα από άνθρακα που προτείνουν ένα εναλλακτικό και πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η συλλογή της Sort of Coal περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Μπουκάλια νερού με φίλτρο ενεργού άνθρακα που καθαρίζουν το νερό της βρύσης, προϊόντα από άνθρακα που καθαρίζουν φυσικά τον αέρα, σαμπουάν, σαπούνια, ακόμη και κοσμήματα. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι όχι μόνο η χρήση ενεργού άνθρακα, αλλά και οι καταπληκτικές, μίνιμαλ συσκευασίες τους που ξεχωρίζουν με την κομψή τους απλότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.