Αρχική Σπίτι & Design Συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη REK του Reinier de Jong.

Συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη REK του Reinier de Jong.

by Andreas Rekopoulos
REK a Modular Bookcase by Reinier de Jong

Σχεδιασμένη από τον Ολλανδό σχεδιαστή και αρχιτέκτονα Reinier de Jong, η συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη REK μεγαλώνει παράλληλα με τον αριθμό των βιβλίων σας!

Αποτελείται από πέντε κομμάτια τα οποία ανοιγοκλείνουν, δημιουργώντας μια βιβλιοθήκη που αλλάζει μέγεθος εύκολα και γρήγορα.

Το ζιγκ-ζαγκ σχέδιο των επιμέρους κομματιών δημιουργεί μικρά και μεγάλα κενά, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για αποθήκευση διαφόρων βιβλίων, περιοδικών και άλλων αντικειμένων χωρίς ενδιάμεσα άχαρα κενά.

Αλλάζοντας την απόσταση των κομματιών μπορούμε να έχουμε από μια στήλη 78 εκατοστών σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη 224 εκατοστών, έχοντας έτσι ποικιλία στο στυλ, στον αριθμό και μέγεθος των ραφιών. Με αυτόν τον τρόπο, όταν η συλλογή των βιβλίων σας μεγαλώσει, αλλάζοντας την απόσταση των κομματιών αποκτάτε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο ίδιο έπιπλο.

Δημιουργήθηκε το 2008 και τέσσερα χρόνια μετά, το νέο μοντέλο της βιβλιοθήκης REK έχει γίνει πιο ελαφρύ για εύκολη κύλιση των επιμέρους τμημάτων και συναρμολόγηση, με τελείωμα ανακυκλωμένου πεπιεσμένου laminate που του δίνει ένα ζεστό γκρι χρώμα και μια υφή που μας θυμίζει τσιμέντο ή χαρτόνι. Η βιβλιοθήκη κυκλοφορεί επίσης και σε junior έκδοση από ξύλο λεύκας, με ύψος 160 ή 126 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.