Αρχική Σπίτι & Design Πολυτελές γραφείο Aston Martin από την Formitalia.

Πολυτελές γραφείο Aston Martin από την Formitalia.

by Andreas Rekopoulos
Aston Martin Office Desk by Formitalia Luxury Group

Αν σας αρέσει ο αέρας αψεγάδιαστης σπορ πολυτέλειας που αποπνέει μια Aston Martin σίγουρα θα λατρέψετε την σειρά επίπλων Aston Martin της Ιταλικής Formitalia Luxury Group.

Μια Aston MartinVantage, μια DB9 ή μια One-77 είναι σίγουρα ανάμεσα στα πιο όμορφα και κομψά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, καθώς διακρίνονται από ιδιαίτερο Βρετανικό στυλ που συνδυάζει την σπορ αισθητική με την διακριτική πολυτέλεια, όμως πόση ώρα μπορεί να μείνει κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο? Η Ιταλική Formitalia σε συνεργασία με την Aston Martin μεταφέρει αυτή την εμβληματική αισθητική, καθώς και το συναίσθημα που δημιουργεί μια Aston Martin σε έπιπλα γραφείου.

Όλη η συλλογή Formitalia Aston Martin είναι πραγματικά εκπληκτική, πρόκειται για μοναδικά έπιπλα γραφείου με ποιότητα υπεράνω κριτικής και έναν μοναδικό ξεχωριστό χαρακτήρα. Το κομμάτι που μας ενθουσίασε όμως περισσότερο είναι σίγουρα το πολυτελές γραφείο V031. Αγγίζοντας τα άψογα αλουμινένια πόδια του και την απίστευτα καλοφτιαγμένη δερμάτινη επιφάνεια εργασίας, αυτό το πολυτελές γραφείο ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο.

Παράλληλα το επιβλητικό του στυλ και οι δυναμικές του γραμμές το τοποθετούν σε μια άλλη κατηγορία, μοναδική, όπου το μοντέρνο στυλ συναντά την παραδοσιακή πολυτέλεια. Σίγουρα αν ο James Bond έβγαινε στην σύνταξη από την ενεργό δράση και γινόταν υπάλληλος γραφείου αυτό θα ήταν το μόνο γραφείο που θα του ταίριαζε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.