Αρχική Μόδα & Ένδυση Πολυμορφικές τσάντες EGGO από την LEXON.

Πολυμορφικές τσάντες EGGO από την LEXON.

by Andreas Rekopoulos
LEXON EGGO Bag Collection

Η Γαλλική εταιρία LEXON παρουσιάζει την EGGO Collection μία καινούργια συλλογή από πολυμορφικές τσάντες για κάθε χρήση.

Σχεδιάστηκαν από τους  Marco Pulga και Luca Artioli και όπως η ίδια η LEXON τις χαρακτηρίζει, πρόκειται για «τσάντες τις τελευταία στιγμής που διπλώνουν και μετατρέπονται σε μικρό τσαντάκι». Η τσάντα EGGO διατίθεται σε δύο εκδοχές. Η μεγαλύτερη εκδοχή της είναι η Tyvek Duffle Bag, μία τσάντα ιδανική για κοντινές, σύντομες αποδράσεις ή για το γυμναστήριο, καθώς θα μπορέσει να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα είδη και αξεσουάρ. Η δεύτερη EGGO Bag είναι η Tyvek Backpack, ένα εργονομικό, πρακτικό και κομψό σακίδιο για όσους βρίσκονται σε κίνηση! Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για μετακίνηση με το ποδήλατο.

Και τα δύο κομμάτια της συλλογής EGGO διαθέτουν εξωτερική τσέπη, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε όλα όσα πρέπει να παραμένουν προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή, όπως το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά, ένα μικρό πορτοφόλι, ή ένα MP3 Player. Πέρα όμως από την εκπληκτική εργονομία, την ποιότητα κατασκευής και την urban αισθητική τους, οι πολυμορφικές τσάντες EGGO διακρίνονται για ένα ακόμη επαναστατικό χαρακτηριστικό. Μπορούν να διπλώσουν και να τυλιχτούν όταν δεν τις χρησιμοποιήτε ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο σπίτι και στη ντουλάπα σας.

Φανταστείτε την επόμενη φορά που θα πάτε ταξίδι να φυλάξετε μία διπλωμένη EGGO μέσα στη βαλίτσα σας. Αυτό το μικρό τσαντάκι θα μεταμορφωθεί σε ένα σακίδιο ή ένα sack voyage και θα σας επιτρέψει να γυρίσετε με όλα τα δώρα και τα σουβενίρ που αγοράσατε για τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

Η LEXON είναι μία εταιρία design που ιδρύθηκε το 1990 στο Παρίσι, από τον Rene Adda. Βασικός στόχος και δέσμευση της εταιρίας είναι να παρέχει στο κοινό προϊόντα υψηλού επιπέδου, όσον αφορά την χρηστικότητα και τον σχεδιασμό τους. Με έμφαση, λοιπόν, στον σχεδιασμό και την ποιότητα, η LEXON δημιουργεί προϊόντα για προσωπική χρήση στο σπίτι, το γραφείο, το ταξίδι και τα σπορ, χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνολογιών και υλικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.