Αρχική Σπίτι & Design Ανθοδοχεία Progetto Oggetto από την Cappellini.

Ανθοδοχεία Progetto Oggetto από την Cappellini.

by Andreas Rekopoulos
Cappellini Progetto Oggetto Vase

Τα εικονιζόμενα ανθοδοχεία σχεδιάστηκαν από την Γιαπωνέζα Designer Tomoko Mizu για την Ιταλική εταιρία Cappellini και ανήκουν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη συλλογή Progetto Oggetto.

Φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από plexiglas® τα βάζα της Mizu είναι εντελώς μινιμαλιστικά και κοσμούνται από ένθετες χρωματιστές λωρίδες. Η ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό είναι η ρευστή σχέση της διακριτικής δόσης χρώματος με το φως και την γωνία θέασης. Καθώς οι χρωματιστές λωρίδες βρίσκονται στον κάθετο αλλά και στον εγκάρσιο άξονα, ανάλογα με των φωτισμό και την γωνία που βλέπει κάποιος το βάζο, το χρώμα μπορεί να εμφανιστεί ως μια διακριτική τομή ή ακόμη και να χρωματίσει ολόκληρο το ανθοδοχείο.

Τα βάζα της συλλογής Progetto Oggetto γοητεύουν με την διακριτική τους απλότητα και έχουν μια έντονη δόση μοντέρνας τέχνης. Παράλληλα το παιχνίδισμα του χρώματος και του φωτός που διαθλάται μέσα στο διάφανο ακρυλικό δίνει την τελική πινελιά. Διατίθενται σε τρία σχέδια με διαφορετικούς χρωματισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.