Αρχική Μόδα & Ένδυση Γυαλιά ηλίου Mykita από τον Bernhard Willhelm.

Γυαλιά ηλίου Mykita από τον Bernhard Willhelm.

by Andreas Rekopoulos

Η Βερολινέζικη εταιρία οπτικών ειδών Mykita σε συνεργασία με τον διάσημο Βέλγο σχεδιαστή Bernhard Willhelm παρουσιάζει μια συλλογή γυαλιών ηλίου που συνδυάζει ξεχωριστό στυλ και ανώτερη ποιότητα.

Τα προϊόντα της Mykita φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους. Όλοι οι σκελετοί των γυαλιών φτιάχνονται αποκλειστικά από την ίδια την εταιρία στο Βερολίνο για απόλυτο ποιοτικό έλεγχο. Οι μηχανισμοί των σκελετών είναι επινόησης της Mykita, ενώ χρησιμοποιούνται οι πλέον εξελιγμένοι μέθοδοι κατασκευής όπως για παράδειγμα το 3-D printing (τρισδιάστατη εκτύπωση). Η σειρά γυαλιών που σχεδίασε ο Bernhard Willhelm παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2009 και καθώς αποδειθχηκε μεγάλη επιτυχία συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα.

Το σχέδιο των περισσότερων γυαλιών της σειράς είναι απλό και λιτό, αλλά υπάρχουν και κάποια πιο εντυπωσιακά σχέδια με μια δόση φουτουρισμού. Η Mykita συνηθίζει να ονομάζει τα γυαλιά της με ανθρώπινα ονόματα, όπως Andreas, Violetta και Xavier. Δύο από τα πλέον αναγνωρίσιμα και κλασσικά κομμάτια της συλλογής είναι τα μοντέλα της φωτογραφίας, το αειθαλές Franz (δεξιά) και το ιδιαίτερο Philippe (αριστερά). Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια της συλλογής.

Οι τιμές των γυαλιών ηλίου της Mikyta ενδεικτικά κυμαίνονται στα 250-300€. Εξαίρεση αποτελούν οι δύο συλλεκτικές εκδόσεις του Franz. Το επιχρυσωμένο Franz 24K και το FRANZ-for-Japan που έχει τα χρώματα της Ιαπωνικής σημαίας και τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους πληγέντες από το Τσουνάμι του 2011 στην Ιαπωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.