Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνο ανάκλιντρο Marea του Jules Sturgess.

Μοντέρνο ανάκλιντρο Marea του Jules Sturgess.

by Andreas Rekopoulos
Marea Carbon Fiber Lounge Chair by Jules Sturgess

Σχεδιασμένο από τον Βρετανό Jules Sturgess το Marea είναι ένα μοντέρνο ανάκλιντρο που ξεχωρίζει για το υπερκομψό αφαιρετικό του Design και τα υψηλής τεχνολογίας υλικά του.

Το ανάκλιντρο Marea είναι αέρινο, ανάλαφρο στο μάτι αλλά και εξαιρετικά ελαφρύ σαν κατασκευή. Η τάβλα του έχει πάχος μόλις μερικά χιλιοστά, όμως παράλληλα είναι εντυπωσιακά ανθεκτικό καθώς φτιάχνετε από μασίφ φύλλα ανθρακονημάτων. Η κατασκευή ουσιαστικά αποτελείται από δύο φύλλα ανθρακονημάτων τα οποία συναχώνονται μεταξύ τος με έναν δακτύλιο από τιτάνιο.

Η επιλογή του υλικού κατασκευής δεν είναι τυχαία, το αντίθετο ήταν επιβεβλημένη ώστε να γίνει εφικτό το λεπτεπίλεπτο σχέδιο του Marea να γίνει πραγματικότητα. Η ανθρακονιμάτινη επιφάνεια είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να υποστηρίξει βάρος και να ανταπεξέλθει στην καθημερινή χρήση, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά λεπτό προφίλ.

Αυτό το εξαιρετικά λεπτό προφίλ είναι που δίνει ξεχωριστό στυλ στο ανάκλιντρο Marea και το κάνει τόσο ιδιαίτερο και κομψό. Πρόκειται για ένα διαχρονικά φουτουριστικό κομμάτι, υπόδειγμα sci-fi αισθητικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΣ 25/02/2017 - 20:13

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟΥ MAREA

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.