Αρχική Μόδα & Ένδυση Air Tattoo της Logical Art, μοντέρνα κοσμήματα φτιαγμένα από χαρτί.

Air Tattoo της Logical Art, μοντέρνα κοσμήματα φτιαγμένα από χαρτί.

by Andreas Rekopoulos
Air Tattoo Paper Jewelry by Logical Art

Το βασισμένο στο Λονδίνο design στούντιο Logical Art παρουσίασε ένα νέο concept τέχνης που φοριέται. Τα Air Tattoo είναι μοντέρνα κοσμήματα φτιαγμένα από χαρτί που παραπέμπουν σε «αέρινα τατουάζ».

Ο ρόλος των Air Tattoo είναι να διακοσμήσουν το σώμα ή τα ρούχα ως ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα που μοιάζει με ζωγραφιά. Τα ιδιόμορφα κοσμήματα της Logical Art είναι ελαφριά, άνετα και εύκαμπτα ώστε να ταιριάξουν στις καμπύλες του σώματος. Ακόμη και ένα απλό t-shirt μπορεί να αποκτήσει εικαστικό ενδιαφέρον με την προσθήκη ενός Air Tattoo. Ασφαλώς τα Air Tattoo δεν φτιάνονται από απλό χαρτί, αλλά από ένα ειδικό είδος χαρτιού που μοιάζει σε αίσθηση και αντοχή με δέρμα.

Η επιλογή του υλικού αρχικά φαίνεται παράδοξη, καθώς θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί δέρμα ή ύφασμα. Το χαρτί όμως έχει δύο καθοριστικά πλεονεκτήματα που τα άλλα δύο υλικά δεν έχουν. Είναι οικονομικότερο και διατηρεί καλύτερα τα αιχμηρά σχήματα. Έτσι τα γεωμετρικά σχέδια των Air Tattoo σχηματίζονται καθαρότερα και οι γωνιώδης μορφές διατηρούνται αναλλοίωτες.

Το ειδικό οικολογικό χαρτί που χρησιμοποιείται είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό και μπορεί φορεθεί ακόμη και με βροχή, ενώ επίσης δεν σκίζεται εύκολα. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα. Το αιχμηρό Geometry, το γήινο Vine, το υγρό Dew και το οργανικό Hexagon.

Τα Air Tattoo είναι ένα πρωτότυπο εγχείρημα με σκοπό να δημιουργηθούν μοντέρνα κοσμήματα με ξεχωριστή αισθητική, ευελιξία χρήσης και χαμηλό κόστος. Οι παραδόσεις τους αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Νοέμβριο, ενώ η Logical Art δέχεται ήδη προ-παραγγελίες τιμή 16£ (περίπου 20€).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.