Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνα έπιπλα γραφείου Pillow της Cascando.

Μοντέρνα έπιπλα γραφείου Pillow της Cascando.

by Andreas Rekopoulos
Pillow Acoustic Furniture by Robert Bronwasser for Cascando

Η συλλογή Pillow του Robert Bronwasser είναι μια σειρά από πρωτότυπα έπιπλα γραφείου που διακοσμούν τον χώρο και παράλληλα προσφέρουν ηχομόνωση.

Πρόκειται για μια εντελώς φρέσκια και διαφορετική προσέγγιση που στοχεύει στην δημιουργική διακόσμηση, την ευελιξία, αλλά και την υψηλή χρηστικότητα. Τα Pillow είναι φτιαγμένα από ηχομονωτικά πάνελ ντυμένα με χοντρή τσόχα. Έτσι εκτός από τον προφανή ρόλο τους να λειτουργήσουν ως κρεμάστρες, θήκες περιοδικών ή ελεύθερα συστήματα αποθήκευσης, παράλληλα εξυπηρετούν και στο να προσφέρουν επιπλέον ησυχία και ηρεμία στον εργασιακό χώρο.

Η σειρά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως πάνελ τοίχου, είτε ως σταθερά διαχωριστικά χώρους, είτε ως τροχήλατα διαχωριστικά. Κοινός παρονομαστής παραμένουν τα έντονα ζωντανά χρώματα, η ευελιξία τοποθέτησης, και ο συναρμολογούμενος-σχεδιασμός που επιτρέπει να φτιάξετε εύκολα την δική σας μοναδική σύνθεση.

Οι δυνατότητες διαρρύθμισης είναι πραγματικά αμέτρητες, καθώς τα Pillow διαθέτουν ως προαιρετικά αξεσουάρ κρεμάστρες ρούχων, ράφια, ντουλάπια, θήκες περιοδικών, μαγνητικούς πίνακες ή ακόμη και πολυχρηστικές θήκες με ελαστικούς ιμάντες όπως μπορείτε να αναρτήστε οτιδήποτε.

Το υλικό των Pillow είναι ίδιου τύπου με αυτό που χρησιμοποιείται σε θέατρα και άλλους χώρους παραστάσεων. Δεν απομονώνει απλά τον ήχο, αλλά τον απορροφά, έτσι αποφεύγονται οι αντανακλάσεις ήχων και βελτιώνεται συνολικά η ακουστική του χώρου.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του Robert Bronwasser σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα της Cascando συνδυάζονται σε μια εξαιρετική σειρά από μοντέρνα έπιπλα γραφείου, η οποία διακρίθηκε και με το βραβείο Interior Innovation Award το 2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.