Αρχική Σπίτι & Design Κάθισμα από ανθρακονήματα SCULPTURE των Ventury Lab.

Κάθισμα από ανθρακονήματα SCULPTURE των Ventury Lab.

by Andreas Rekopoulos
SCULPTURE Carbon Fiber Chair by Ventury Lab

Το SCULPTURE είναι μια μοναδική δημιουργία της σχεδιαστικής ομάδας Ventury Lab. Ένα εντυπωσιακό κάθισμα από ανθρακονήματα με μορφή μοντέρνου γλυπτού.

Φτιαγμένο από ένα μονοκόμματο φύλλο ανθρακονήματος το SCULPTURE είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι, με δομικό στοιχείο τους σχεδιασμού τις εκπληκτικές ιδιότητες του υλικού από το οποίο κατασκευάζεται, λεπτεπίλεπτο απίστευτα ελαφρύ και ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής κομμάτι, καθώς φτιάχτηκαν μόλις 8 καθίσματα, εκ των οποίων τα 6 διατέθηκαν προς πώληση, ενώ άλλα δύο θα παραμείνουν στην συλλογή των δημιουργών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Ασπασία 04/01/2015 - 17:58

Πως μπορώ να βρω την καρέκλα sculpture των Ventury lab;

Ευχαριστω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 05/01/2015 - 12:33

Καλησπέρα, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο:

«φτιάχτηκαν μόλις 8 καθίσματα, εκ των οποίων τα 6 διατέθηκαν προς πώληση, ενώ άλλα δύο θα παραμείνουν στην συλλογή των δημιουργών.»

Άρα δεν μπορείτε να την βρείτε στο εμπόριο, εκτός και αν επικοινωνήσετε με το στούντιο που την έφτιαξε και τους προσλάβετε να σας φτιάξουν κάτι παρόμοιο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.