Αρχική Διάφορα IOOI μοντέρνος ναργιλές από τον Christian Zanzotti.

IOOI μοντέρνος ναργιλές από τον Christian Zanzotti.

by Olga Katsiou

Ο IOOI είναι ένας μίνιμαλ μοντέρνος ναργιλές, δημιουργία του βραβευμένου Christian Zanzotti.

Απόλυτα κομψός στην απλότητά του, ο ΙΟΟΙ είναι φτιαγμένος από υλικά υψηλής τεχνολογίας: τμήματα του δημιουργούνται 3D εκτύπωση, ενώ ανοδιωμένο αλουμίνιο, γυαλισμένος χαλκός και γυαλί, είναι τα υλικά που συμπληρώνουν αυτό τον μοντέρνο ναργιλέ που μοιάζει με γλυπτό.

Κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στην Γερμανία κατά παραγγελία, ο σύγχρονος αυτός ναργιλές είναι μια “επανάσταση” στην δημιουργία των ναργιλέδων, αφού ουδεμία σχέση έχει με τον συνηθισμένο ναργιλέ που ξέρουμε, πέρα από την βασική του χρήση! Θυμίζει πιο πολύ έργο τέχνης παρά κάτι που θα χρησιμοποιούσαμε καθημερινά.

Η ιδέα πίσω από αυτό το έργο ήταν μια προσωπική παραγγελία ενός πελάτη του Zanzotti, ο οποίος ασχολείται κυρίως με σχεδιασμό προϊόντων και επίπλων. Τελικά η μεμονωμένη αυτή παραγγελία εξελίχθηκε σε ένα πείραμα για το πόσο μπορεί να εξελιχθεί και α εκμοντερνιστεί εκ νέου ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες.  Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ο απόλυτα μοντέρνος ναργιλές ΙΟΟΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.