Αρχική Σπίτι & Design Μπανιέρα-πισίνα Faraway από την Zucchetti KOS.

Μπανιέρα-πισίνα Faraway από την Zucchetti KOS.

by Andreas Rekopoulos
Kos Faraway Bathtub-Pool by Ludovica and Roberto Palomba

Με 2.6 μέτρα φάρδος, 1 μέτρο βάθος και 4.56 μέτρα μήκος, η μπανιέρα Faraway της Ιταλικής εταιρίας Zucchetti Kos είναι πραγματικά μια μικρή πισίνα στο μπάνιο σας.

Σχεδιάστηκε από τους Ludovica & Roberto Palomba και είναι φτιαγμένη ώστε να χωνεύεται στο πάτωμα και να ενσωματώνεται διακριτικά στον χώρο. Το ασυνήθιστο ασύμμετρο σχήμα της με τις έξι πλευρές είναι όμορφο, μοντέρνο και διαφορετικό. Όμως στην περίπτωση της Faraway η υψηλή αισθητική συνδυάζεται άψογα με την χρηστικότητα και οι έξυπνες λύσεις δένουν άρρηκτα με το υψηλό Design.

Πίσω από τα σκαλιά είναι κρυμμένο ένα σύστημα που δημιουργεί έναν ανάλαφρο κυματισμό στο νερό, ο οποίος διατρέχει την μπανιέρα κατά μήκος, δημιουργώντας μια αίσθηση χαλάρωσης. Παράλληλα περιμετρικά της μπανιέρας υπάρχει σύστημα υπερχείλισης ώστε να μην γεμίζει το μπάνιο σας με νερά. Τέλος ο ανάλαφρος ατμοσφαιρικός φωτισμός, για τον οποίο υπάρχει και επιλογή χρώματος ολοκληρώνει το αισθητικό κομμάτι.

Η μπανιέρα-πισίνα Faraway είναι σίγουρα μια από τις πιο καλοσχεδιασμένες και ιδιαίτερες μπανιέρες που κυκλοφορoύν και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.