Αρχική Σπίτι & Design Επιδαπέδιο Φωτιστικό Screw Me από τον Jonathan Rowell.

Επιδαπέδιο Φωτιστικό Screw Me από τον Jonathan Rowell.

by Anna Karataglidou
Screw Me height adjustable lamp Jonathan Rowell

Το επιδαπέδιο φωτιστικό Screw Me του Jonathan Rowell διαθέτει ειλικρινή σχεδιασμό αφού είναι αυτό που δηλώνει: ένα φωτιστικό που το βιδώνεις.

Αυτό είναι και το έξυπνο στοιχείο του σχεδιασμού του φωτιστικού δαπέδου Screw Me. Η ευκολία με την οποία μπορεί να μεταβάλλει κανείς το ύψος στο επιθυμητό επίπεδο είναι χαρακτηριστική. Το ίδιο το προϊόν επικοινωνεί στο χρήστη τον τρόπο.

Πέρα από το λειτουργικό στοιχείο του σχεδιασμού, το επιδαπέδιο φωτιστικό Screw Me είναι και μία όμορφη αισθητικά προσθήκη στο χώρο, δίνοντας ένα industrial στυλ που δεν “βαραίνει”. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού με το κόκκινο.

Το επιδαπέδιο φωτιστικό Screw Me ανήκει σε ολόκληρη οικογένεια φωτιστικών με το ίδιο χαρακτηριστικό design. Είναι δημιουργία του Jonathan Rowell, ενός Αμερικανού σχεδιαστή από το San Fransicsco της Καλιφόρνια. Ο Rowell πιστεύει ότι το design απαιτεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο δεξιοτεχνίας στην κατασκευή. Από την κατασκευή αντλεί τις γνώσεις που του επιτρέπουν να δημιουργεί σχέδια με έμφαση στις λεπτομέρειες του εσωτερικού και εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.