Αρχική Μόδα & Ένδυση Μποτάκια Yeezy Boost του Kanye West για την adidas originals.

Μποτάκια Yeezy Boost του Kanye West για την adidas originals.

by Andreas Rekopoulos
Yeezy Boost Sneaker by Kanye West X adidas originals

Τα μποτάκια Yeezy Boost Sneaker του Kanye West είναι το κομμάτι-σύμβολο της νέας συλλογής adidas originals με ιδιαίτερη casual military αισθητική.

Η νέα συλλογή παπουτσιών και ρούχων του Kayne West για την adidas originals παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και οι αντιδράσεις από το κοινό ήταν ιδιαίτερα θετικές. Η συλλογή συνδυάζει το εκκεντρικό στυλ του διάσημου ράπερ με την street fashion αισθητική της adidas σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Φυσικά σε μια συλλογή adidas originals όλοι περίμεναν να δούνε την σειρά παπουτσιών, από την σειρά ξεχώρισαν τα ψηλά μποτάκια Yeezy 750 Boost, ένα σουέντ μποτάκι με, χαλαρό στυλ και πολυτελή υλικά και προσεγμένες λεπτομερείς. Η πωλήσεις του Yeezy 750 Boost ξεκίνησαν επισήμως 28 Φεβρουαρίου 2105, μόλις εβδομάδες μετά το μοντέλο έχει εξαντληθεί μα την τιμή του σε site δημοπρασιών όπως το eBay να ξεπερνάνε τα $2000.

Κανένας δεν περίμενε την τεράστια δημοτικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο βγήκε σε περιορισμένες ποσότητες, πάντως σύμφωνα με δηλώσεις του σχεδιαστή Kayne West θα προγραμματιστεί αύξηση της παραγωγής ώστε να μπορέσουν όλοι να πάρουν ένα Yeezy 750 Boost στην κανονική τιμή λιανικής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.