Αρχική Σπίτι & Design Αξεσουάρ σερβιρίσματος Morphik του Karim Rashid για την Nambe.

Αξεσουάρ σερβιρίσματος Morphik του Karim Rashid για την Nambe.

by Anna Karataglidou
Karim Rashid Morphik for Nambe

Η αμερικανική εταιρεία ειδών διακόσμησης τραπεζιού και πολυτελών σερβίτσιων Nambe συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους σχεδιαστές παγκοσμίως. Αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τον Karim Rashid είναι, ανάμεσα σε άλλα κομψά μοντέλα, και αρκετά κομμάτια της εντυπωσιακής συλλογής από αξεσουάρ σερβιρίσματος Morphik.

Με γραμμές και μορφή χαρακτηριστική του Karim Rashid τα κομμάτια της συλλογής ανανεώνουν το τραπέζι σας. Οι ακανόνιστες ρευστές φόρμες σε συνδυασμό με το μεταλλικό κράμα σε ασημένιο φινίρισμα κάνει τα αξεσουάρ για σερβίρισμα Morphik να μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένα από σταγόνες υδραργύρου. Ένα σχέδιο μοντέρνο και ιδιαίτερο που εντυπωσιάζει και πρωτοτυπεί.

Τα τρία κομμάτια του Karim Rashid με το χαρακτηριστικό design του διάσημου σχεδιαστή είναι το τριπλό μπολ που μοιάζει με αστερίσκο, ένα σετ για τσιπς και ντιπ, καθώς και μία εκπληκτική βάση με δύο επίπεδα, ιδανική για εντυπωσιακό σερβίρισμα. Τα αξεσουάρ για σερβίρισμα Morphik συμπληρώνονται με μια ιδιαίτερα μίνιμαλ βάση για τούρτα του Todd Myers και το εντυπωσιακό μπολ για τσιπς και ντιπ της τελευταίας φωtογραφίας το οποίο σχεδιάστηκε από τον Wei Young και ανήκει σε άλλη σειρά της Nambe.

H Nambe είναι μία Αμερικανική εταιρεία από τη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού με ιστορία στα χειροποίητα σερβίτσια και αξεσουάρ σερβιρίσματος από το 1951.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.