Αρχική Σπίτι & Design Αρχιτεκτονικά Φωτιστικά Soft Architecture από την FLOS.

Αρχιτεκτονικά Φωτιστικά Soft Architecture από την FLOS.

by Andreas Rekopoulos
Flos Soft Architecture Lighting Collection

Η πασίγνωστη Ιταλική εταιρία FLOS παρουσιάζει μία μοναδική συλλογή από αρχιτεκτονικά φωτιστικά με την σειρά Soft Architecture.

Η FLOS συνδυάζει στην συλλογή φωτιστικών Soft Architecture τον φωτισμό και την αρχιτεκτονική, τα δύο μεγάλα πάθη της. Τα φωτιστικά της FLOS μαγεύουν με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και μαγνητίζουν τα βλέμματα καθώς ξεχωρίζουν και δίνουν χαρακτήρα σε κάθε εσωτερικό. Τα αρχιτεκτονικά φωτιστικά της Ιταλικής εταιρίας επιτρέπουν την εφαρμογή στον τοίχο ή μάλλον πίσω από τον τοίχο δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, μία ψευδαίσθηση!

Στην πραγματικότητα τοποθετούνται στον τοίχο ενός χώρου και εν συνεχεία η περιμετρική επιφάνειά τους καλύπτεται πλήρως, με αποτέλεσμα να δημιουργούν την εντύπωση ότι ο τοίχος ή η οροφή ενός χώρου αλλάζει μορφολογία. Τα φωτιστικά βάφονται στον ίδιο χρωματισμό με τον τοίχο καλύπτονται τα όρια των σχημάτων με σοβά και κάνουν τον τοίχο να μοιάζει κινούμενος! Τα μοντέρνα φωτιστικά της FLOS μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και χρηστική λειτουργία και να χρησιμοποιηθούν σε κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό. Η σειρά φωτιστικών Soft Architecture προτείνει μία τεράστια συλλογή από πρωτότυπα φωτιστικά σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και διαφορετικά στυλ.

Η FLOS είναι μία εταιρία με μακρόχρονη παράδοση στον χώρο της σχεδίασης και της κατασκευής φωτιστικών. Εδώ και πενήντα χρόνια κινείται στην πρώτη γραμμή παγκοσμίως συνδυάζοντας μοναδική ποιότητα κατασκευής, εκπληκτικό design και σύγχρονη τεχνολογία. «Για μας ο φωτισμός είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο στην έκφραση νέων ιδεών και ανεξερεύνητων ακόμη αισθημάτων. Γράφουμε το μέλλον, διαβάζουμε το παρελθόν και εκφράζουμε το παρόν μέσα από την συνεχή πρόκληση και τις τολμηρές επιλογές οι οποίες και διαμορφώνουν το εικόνα και την ταυτότητά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.